Home / AC Milan 3-2 Manchester City

AC Milan 3-2 Manchester City

Den ordinære sæson er ved at starte. Inden den officielle kamp vil der være venskabskampe eller pre-season-kampe. Disse spil vil også give mange unge spillere mulighed for at bære Billige Fodboldtrøjer for at spille. I dag er de to venskabskampe, der introduceres, AC Milan og Manchester City. Begge hold er giganter i de fem bedste ligaer, så hvordan vil de præstere i kampen?

Venskabskampens score tæller ikke med i pointene. Mange hold vil give nogle unge spillere mulighed for at spille. Deres ønske om sejr vil dog ikke ændre sig. I første halvleg tog Haaland føringen for Manchester City, 1-0. På dette tidspunkt scorede Angelo Colombo, iført en A.C. Milan Trøje , to gange på 4 minutter for at overhale og overhalede dermed stillingen 2-1. I anden halvleg scorede begge sider et mål og fastholdt stillingen 3-2, og AC Milan vandt denne venskabskamp.

I slutningen af ​​kampen, AC Milan 3-2 Manchester City, hvilket også er en god start på den nye sæson. Ønsker dem alt det bedste i den nye sæson.