Home / England Tabte Til Grækenland For Første Gang I Historien

England Tabte Til Grækenland For Første Gang I Historien

I tredje runde af UEFA Nations League Group B mødte England Grækenland på Wembley og tabte til sidst 1-2, hvilket satte en pinlig rekord med at tabe til Grækenland for første gang i historien. Lee Carsley, den midlertidige træner, har en tendens til at angribe i rækken. På trods af fraværet af kaptajn Kane, virker den angribende kombination af Foden og Bellingham stadig stærk, men holdets præstation er langt under forventningerne. Selvom deres England Fodboldtrøje er så lyse som altid, er det endelige resultat ikke smukt. I starten af ​​kampen var England aktive i den offensive ende, men formåede ikke at gribe chancen og missede mange muligheder. Især Palmers og Gordons præstation var skuffende. I anden halvleg tog Pavlidis, iført en Grækenland Fodboldtrøje , føringen med at bryde dødvandet, og derefter blev to mål dømt ugyldige på grund af offside. Selvom Bellingham udlignede i det 87. minut, skubbede Grækenlands lore-mål i pausetiden England ned i afgrunden. Gennem hele kampen havde Englands angreb kun to skud på mål. Den tidligere målmand Robinson kritiserede hårdt holdets præstationer og påpegede den dårlige taktiske udførelse og det forkerte samarbejde mellem forbanespillerne, især samarbejdet mellem Foden og Bellingham. Grækenland brugte hjælp fra VAR til at bevare kontrollen over spillet og hyldede den afdøde tidligere internationale Baldock efter kampen. Efter kampen indrømmede både kaptajn Stones og Carsley, at holdet ikke formåede at implementere indsættelsen før kampen, og hyppige fejl førte til tab af bolden. Dette nederlag fik England til at falde bagud Grækenland i gruppen. Den næste kamp vil være et kritisk øjeblik for holdet til at reflektere og justere. Hvis taktikken og opstillingen ikke genovervejes, bliver udfordringerne i fremtiden endnu mere besværlige.