Home / Barcelona Går Videre Til Finalen 2-0 For At Konkurrere Med Real Madrid Om Mesterskabet

I semifinalen i den spanske Super Cup mødte Barcelona Osasuna. Rafinha blev erstattet af Yamal på grund af en skade. Gundogan, iført en FC Barcelona Fodboldtrøje , hjalp Lewandowski med at bryde dødvandet. Yamal, der kom på bænken, scorede med sin venstre fod. I sidste ende besejrede Barcelona Osasuna 2-0 for at gå videre til finalen og vil konkurrere med Real Madrid om mesterskabet. I begyndelsen af kampen havde Barcelona en absolut fordel og fortsatte med at belejre Osasunas forsvar. Men inden slutningen af første halvleg, selvom Barcelona-spillernes Billige Fodboldtrøjer allerede var gennemblødt af sved, lykkedes det alligevel ikke at åbne op for situationen. Deadlock blev først brudt i det 59. minut af kampen. Gundogan sendte en præcis aflevering, og Lewandowski scorede med succes. Herefter forsøgte Osasuna at udligne, men det lykkedes ikke. I sidste øjeblik scorede Yamal, der kom ind som indskifter, for at sikre sejren. For et år siden besejrede Barcelona nemt Real Madrid 3-1 i den spanske Super Cup-finale, som var Xavis første mesterskab som træner for Barcelona. Efter et år skal Barcelona og Real Madrid mødes igen i den spanske Super Cup-finale. I begyndelsen af denne sæson, i La Ligas første El Clasico, led Barcelona et 1-2-nederlag hjemme til Real Madrid. Denne gang flyttede de spillestedet til Saudi-Arabien. På den ene side var Real Madrid, der konstant var plaget af skader, og på den anden side var Barcelona, hvis tilstand var op og ned. Endnu et nationalt derby, mon ikke Xavi kan føre Barcelona til succesfuldt revanche og vinde det første mesterskab i 2024?