De Bruyne Og Andre Deltog I Træningen Før Kampen!

Manchester Citys skadessituation gør fans bekymrede forud for weekendens højdepunktskamp med Arsenal. Syv nøglespillere er skadet, og De Bruyne og Grealish kører også mod tiden. Men Guardiola bekræftede, at to stjerner kæmper uanset hvad.

Ørneøjede Manchester City-fans har bemærket, at både Rúben Dias og Phil Foden har haft bandager på hænderne de seneste uger. Det forlyder, at de begge fik brud i hænderne, men de to stjerner spillede stadig med skader. Fans beklagede: Der er to billige fodboldtøjpå banen, men kun et par gode hænder kan sættes sammen. Salut!

City har haft en stærk rekord mod Gunners for nylig, men manglende flere nøglespillere vil helt sikkert teste dem. Billederne opslået af Sky Sports gjorde dog fans lettede. De Bruyne, Akanji, Grealish og Nunes deltog i træningen før kampen. De bar Manchester City fodboldtrøjeog så ud i god stand. Inden kampen indrømmede Arsenals midtbanespiller Rice, at denne kamp bliver meget svær, men Arsenal skal vinde, hvis de vil rive deres label af! Derfor bliver dette et spændende spil!

Englands Europa Cup-etape I 2024 Er Værd At Se Frem Til

Det engelske landshold er opstået med mange superstjerner de seneste år, og folk har altid været fulde af forventninger til deres præstationer. Det engelske landsholds præstation i store konkurrencer de seneste år har dog været utilfredsstillende. Efter at have tabt til Brasilien 0-1 for nylig, har tilstanden for det engelske landshold igen tiltrukket sig folks opmærksomhed. Når alt kommer til alt, kommer åbningstiden for Europa Cuppen tættere og tættere på. Mange fans er ivrige efter, at deres yndlingsstjerner skal tage de Billige Fodboldtrøjer på, der repræsenterer deres respektive lande, og stå på podiet i Europa Cuppen. Siden Southgate tog over som Englands træner i september 2016, har hans trænerniveau været kontroversielt. I VM 2018 stoppede England i top fire, hvilket gjorde mange fans utilfredse. I 2020 Europa Cuppen, selvom holdet scorede en afgørende sejr, var det ærgerligt, at de tabte i straffesparkskonkurrencen. I VM i 2022 blev det engelske hold elimineret af Frankrig i kvartfinalen. Faktisk, at dømme ud fra den nuværende overordnede lineup i England, er deres lineup meget perfekt. Der er fremragende fodboldsuperstjerner på hver position på holdet. Det er dog ærgerligt, at de ikke har kunnet opnå flere strålende resultater de seneste år. Mange medier og fans mener, at Englands træner Southgate simpelthen ikke kan få denne lineup til at præstere så godt, som den burde. Kun ved at erstatte Southgate kan holdet få en chance for at vise sin sande styrke og endda vinde mesterskabet. Lige meget hvad, vil et hold helt sikkert opleve mange tilbageslag og strabadser på vej mod toppen. Folk har grund til at tro, at fremtiden for det engelske hold stadig er værd at se frem til. Jeg ved bare ikke, om spillerne, der bærer England EM 2024 Fodboldtrøje , kan gribe denne mulighed og komme på mesterskabsskamlen i 2024 Europa Cuppen.

Positive Tegn Før Europa Cuppen!

Italien slutter sin rejse til USA med to sejre. Sammenlignet med snublekampen mod Venezuela i sidste kamp, stod de denne gang over for det stærkere Ecuador, og de spillede, hvad der engang blev betragtet som et traditionelt defensivt modangreb med lethed. Næsten alle spillere har fået træningsmuligheder under denne rejse, og det eksperimenterende 3421-system har givet et positivt signal, som har stor betydning for det kommende Europa Cup.

Kun 3 minutter inde i kampen hjalp Lorenzo Pellegrini, iført nr. 10 Billige Fodboldtrøjer , Italien med at tage føringen. I Europa Cuppen for tre år siden missede Pellegrini muligheden for at blive kronet med holdet på grund af en skade. Denne gang i Europa Cuppen vil han være hovedpersonen på dette hold.

I stoppetiden udnyttede Barella et kontraangreb og scorede, så stillingen blev 2-0. Barella, der spillede 53 kampe for sit land, bar anførerbindet for første gang og spillede hele kampen. I denne sæson har den italienske landsholdsspiller iført en Inter Milan Fodboldtrøje ikke været så god som forventet i klubbens offensiv, men han opretholder stadig høj effektivitet på landsholdet.

Milan-veteranen Giroud Er Ved At Slutte Sig Til MLS-holdet Los Angeles FC

For nylig har nyheden om, at den 37-årige veteran Giroud til sommer slutter sig til Major League-holdet Los Angeles FC, tiltrukket sig opmærksomhed fra mange fans. Girouds kontrakt med Milan udløber til sommer, og de to parter har ikke fornyet den. Giroud har ifølge mediet besluttet at tage til USA, tage Los Angeles FC Fodboldtrøje på og er klar til at møde nye udfordringer. Som en erfaren angriber har Giroud altid været en integreret del af holdet med sin fremragende scoringsevne og fremragende teamworkånd. Denne sæson har Giroud bidraget med 12 mål og 8 assists i 26 ligakampe iført en AC Milan Fodboldtrøje . På trods af at han var 37 år gammel, viste Giroud stadig enestående præstationer. At dømme ud fra Girouds tilstand og styrke i denne sæson, tror folk, at Giroud også vil præstere godt i MLS. Derudover er Los Angeles FCs nuværende målmand Lori Girouds franske holdkammerat. Hvis Giroud lander i Los Angeles FC, tror jeg på, at han hurtigt kan integrere sig på holdet. Major League Soccer er stadig relativt ung i forhold til europæiske ligaer, men den vokser hurtigt og tiltrækker flere og flere stjerner og opmærksomhed. Som et af de højprofilerede hold i Major League har Los Angeles FC en ung og lovende lineup. Girouds tiltrædelse vil uden tvivl bringe mere erfaring og lederskab til teamet. Hans ankomst vil injicere ny vitalitet i MLS og bringe flere muligheder og udfordringer til Los Angeles. Lad os se frem til Girouds fodboldrejse i MLS for at bringe flere strålende resultater til holdet.

Real Madrid Overvinder Den Største Hindring For Mbappe-transfer

Real Madrid underskrev endelig en kontrakt med Mbappe efter en runde af transaktioner. Nu er fans ikke kun opmærksomme på, hvilket Billige Fodboldtrøjer nummer han vil bære i Real Madrid i fremtiden, men også hvad Mbappes løn bliver i Real Madrid. Når alt kommer til alt, som verdens bedste spiller. En af dem, Mbappe, skal hans løn svare til hans værd.

Real Madrid er verdens topklub, og værdien af deres spillere vil ikke være for lav. Især da det tog Real Madrid flere sæsoner at introducere Mbappe, vil de bestemt ikke behandle ham dårligt pengemæssigt. Når alt kommer til alt, vil Mbappes Real Madrid Trøje som fodboldsuperstjerne også blive en betydelig indkomst til den tid. Ifølge de seneste nyheder er den største forhindring mellem Real Madrid og Mbappe blevet ryddet, og de er nået til enighed om lønspørgsmålet. Mbappes løn er tæt på Real Madrids bedst betalte spiller.

Tovejsrejsen mellem dem er afsluttet, og vi ser frem til deres perfekte samarbejde.

Di Maria førte Argentina til en 3-1-vending af Costa Rica. Lautaro scorede et mål for at afslutte sin tørke på 16 kampe med landsholdet, og Walter Benítez afsluttede sin debut på målmandspladsen.

Lautaro kom fra bænken for at erstatte Garnacho i det 71. minut af kampen, og han låste stillingen 3-1 i det 77. minut. Dette er Lautaros 22. mål iført landsholdet Billige Fodboldtrøjer . Han har spillet 56 gange for landsholdet. Lautaro var meget glad for at afslutte sin måltørke på næsten halvandet år og takkede alle, der troede på og støttede ham.

Kaptajn Di Maria scorede også med et frispark, hvilket efterlod modstanderens målmand hjælpeløs. Uden Messi til stede overtog Di Maria anførerbindet lydløst. Den argentinske stjerne, der bærer en Benfica Fodboldtrøje , blev for nylig truet med ikke at vende hjem, ellers ville hans familie blive udsat for dødstrusler.

Antony Matheus Scorer Sit Andet Mål I Sæsonen

Ingen har måske troet, at Antony Matheus' mål i 2024 ville hjælpe Manchester United med at spille med Liverpool. Da Manchester City stadig var bagud Liverpool 1-2, brød Alejandro Garnacho i kampens 87. minut ind i straffesparksfeltet fra venstre og sendte bolden videre til Antony Matheus. Efter at Antony Matheus fik bolden i straffesparksfeltet, overfor Wataru Endos stærke defensive evner, valgte han at vende og feje målet med højre fod. Denne gang var Antony Matheus' tur ikke længere en joke, men hjalp Manchester United til at score et effektivt mål.

Alle ved, at i den sidste kamp mellem Manchester City og Liverpool, var det netop på grund af Wataru Endos suveræne defensive evner, at De Bruyne ikke præsterede godt. Efter at Antony Matheus scorede sit andet mål i sæsonen, trak han begejstret op på holdets emblem på sin Manchester United Trøje og sagde, at han endelig nåede det mål, han ønskede. Måske vil ingen spillere forblive rolige efter deres egen dårlige præstation, og hvor ivrige de er efter at hjælpe holdet med at vinde.

Antony Matheus brølede for at lufte alle de klager, han havde denne sæson. Han formåede faktisk ikke at leve op til forventningerne fra træneren og fansene, men han længtes også efter at præstere godt i sit hjerte. Når hver spiller vælger at bære en Billige Fodboldtrøjer , kan de ikke gøre det hele for økonomisk vinding, halvdelen af det er for drømmen i deres hjerte. Manchester United besejrede Liverpool 4-3 i FA Cup'ens kvartfinale og gik med succes videre til semifinalen.

Lautaro Martínez Fælder Tårer, Da Inter Milan Bliver Elimineret

Kvartfinalerne i UEFA Champions League overraskede Inter Milan, da holdet ikke formåede at avancere. Efter kampen var Lautaro Martínez' udtryk meget smertefuldt, og hans tårer faldt på Inter Trøje . Lautaro Martínez ønskede ikke at møde udligningsresultatet. Han og fansene troede på, at han kunne gå videre.

Med Inter Milan elimineret fra UEFA Champions League er intet hold i Serie A gået videre til kvartfinalen. Serie A formåede ikke at gå videre til kvartfinalen for første gang i de senere år, og sidste års rekord eksisterer ikke længere. AC Milan missede chancen for at avancere, og Inter Milan missede også chancen for at avancere. Napoli missede cuttet, og Juventus kvalificerede sig ikke engang. De stærke hold i Serie A ser ud til at være ukonkurrencedygtige, og ingen hold er gået videre til kvartfinalen. For Serie A og endda deltagende hold har de mistet bonusser og kommerciel værdi. Lautaro Martínez stødte på tvivl fra fans i sidste års FIFA World Cup, men han var elsket af fans i Inter Milan. Lautaro Martínez's scoringsevne er holdets bedste, og hans mål har hjulpet Inter med at stabilisere deres rekord. Lautaro Martínez' held vil ikke vare evigt, og han vil også lide under Inter Milan-fans utilfredshed.

Lautaro Martínez missede kun målet i straffesparket, men han kunne kun opgive kvalifikationen til Atlético de Madrid. Lautaro Martínez så frem til at tage sin Fodboldtrøjer Outlet af for at fejre oprykning før kampen, men han kunne kun møde eliminering med beklagelse. Inter Milan skabte mange scoringsmuligheder mod Atlético de Madrid, men deres scoringsfrekvens var ikke høj. Lautaro Martínez har forskellige målstatistikker i Serie A og UEFA Champions League. Fans skal ikke forvente for meget af hans præstation i store konkurrencer.

Undervurder Aldrig Din Modstander På Noget Tidspunkt

Den seneste Målmands Trøjer vil sandsynligvis blive mere populær end nogensinde, ikke? Gårsdagens Arsenal-målmand Raya klarede sig glimrende i straffesparkskonkurrencen, og dagens Atletico Madrid-målmand Oblak blev også herre over straffesparkskonkurrencen!

Sammenlignet med den første runde af konkurrencen, viste Atletico Madrid, som vendte hjem, en fremragende lyst til at angribe efter kampens start. Inden kampens start stemte næsten alle på Inter Milan, men hvordan kunne Sheets Army nemt give op? De indledte et modangreb. Selvom de ikke var gode til at angribe, men med beslutsomhed og mod, var håbet ikke langt væk.

Det ihærdige Atletico Madrid slettede hurtigt 0-1-ulempen i første runde. Efter at være blevet trukket ind i en straffesparkskonkurrence, reddede Oblak, iført nr. 13 Billige Fodboldtrøjer , to straffespark for at hjælpe holdet med at nå kvartfinalerne i Champions League! I oprykningsøjeblikket var Simeone så begejstret, at han skjulte sit ansigt alene, mens spillerne løb vildt for at fejre. Inter Milan, som havde kørt glat i flere måneder, havde intet andet valg end at blive elimineret.

Rivaliseringen Mellem To Formidable Premier League-rivaler Gennem Det Seneste årti

Det er sjældent i livet at møde en modstander, som de kan lide, og når farvel kommer, føler de sig kun triste. Selvom både Liverpool og Manchester City var ivrige efter at vinde en kamp, så den endelige lodtrækning ikke ud til at påvirke begge parters følelser. I de seneste ti år har Premier League været ledsaget af faldet i Manchester Uniteds styrke. Liverpools og Manchester Citys styrke har understøttet ligaens fremgang.

Mens Chelsea gradvist mister sin styrke, er Manchester City og Liverpool stadig stærke repræsentanter i ligaen. Da Jürgen Klopp meddelte, at han ville forlade Liverpool i slutningen af denne sæson, følte Pep Guardiola en ubeskrivelig sorg i sit hjerte. I løbet af de sidste ti år har Pep Guardiolas og Jürgen Klopps trænervækstoplevelser været meget ens. De arbejdede begge hårdt for deres respektive ansvar i forskellige Billige Fodboldtrøjer . Nu hvor en magtfuld modstander faktisk vælger at forlade, vil han miste sjov og passion ved konkurrence i fremtiden.

Kampen endte uafgjort 1-1, og ingen af holdenes præstationer var perfekte. Måske er dette spil som livet, der er for mange op- og nedture, og ufuldkommenhed kan forklare meningen med livet. På bare ni år har denne Liverpool Trøje vundet alle de mesterskabshæder, de ønskede, og Jürgen Klopp har ikke fortrudt det store. Da Jürgen Klopp desværre så de spillere, han personligt havde dyrket og dyrket, forlade én efter én, så var hans afgang fra Liverpool også en skæbnesvanger afslutning.

Pedri Græd Stille På FC Barcelonas Bænk

FC Barcelonas ungdomsakademi har aldrig manglet talent, men holdet overforbruger unge spillere. FC Barcelonas økonomiske problemer forhindrer det i at få bedre signinger, og holdet kan kun holde unge spillere med i spillet. FC Barcelona Trøje er fuld af vægt i unge spilleres hjerter, og skader er uundgåelige i de tidlige stadier af deres karriere.

Frenkie de Jong blev skadet i kampen for FC Barcelona. Det smertefulde udtryk i hans ansigt, da han lå på banen, kunne ikke forudsige, at Fodboldtrøjer Outlet ville være beskidt. Pedri på bænken så på Frenkie de Jongs situation, hans triste udtryk græd stille. Pedri vidste, at Frenkie de Jongs skade var alvorlig, og hans holdkammerater led skaden med smertefulde udtryk. FC Barcelona har ingen mangel på fremragende unge spillere. Ansu Fati og Pedri er begge spillere, der er plaget af skader. De kunne have haft en fantastisk karriere, men nu er deres situation meget dårlig. Gavi er kendt for sin hårde stil i FC Barcelona, og han var ikke immun over for alvorlige skader. Nu kan Gavi kun stå over for resultatet af at blive refunderet for sæsonen. Han ønsker også at deltage i dette års UEFA European Football Championship. Pedri fældede tårer, ikke kun fordi han forstår Frenkie de Jongs smerte, men også fordi han forstår den skade, som skader kan gøre på professionelle atleter.

Pedri er ikke længere den optimistiske spiller, han engang var. Han er blevet tortureret af skader og er ude af stand til at opfylde sine talenter. Pedri kan heller ikke besidde fremragende fysisk kondition, og hans status er blevet en glasmand, der let kommer til skade. Som cheftræner for FC Barcelona begyndte Xavi også at spille for holdet som spiller. Xavi blev cheftræner, men hjalp ikke de unge spillere. Han ville kun indirekte skade de unge spillere for at forbedre FC Barcelonas rekord.

Inter 2-1 Genoa C.F.C.

Serie A er nået til 27. runde. I sidste runde mødte Inter Genoa C.F.C. hjemme. For det nu uovervindelige Inter, Genoa C.F.C. ikke havde styrken til at konkurrere med Inter. Kampen endte med 2-1 uden spænding. Fansene iført Billige Fodboldtrøjer var glade for dem. Efter denne kamp forbliver Inter ubesejret i år med 12 sejre i træk i alle turneringer og 9 sejre i træk i Serie A. Efter 27 runder har de 72 point, hvilket fører Juventus med hele 15 point.

Dette års Inter er ustoppelig, lad os tage et kig på konkurrencen. Selvom Inter var stærkere i forhold til styrke, varede spillet til det 30. minut, Inter 1-0 Genoa C.F.C.! Genova C.F.C. endnu ikke havde reageret på modstanderens mål. Kun 4 minutter senere tog Sánchez iført en FC Internazionale Milano Fodboldtrøjer straffesparket og slog et solidt slag. Inter 2-0 Genoa C.F.C.! Spillet gik ind i anden halvleg. I det 54. minut blev Genoa C.F.C. trukket et punkt tilbage. I den følgende tid opnåede begge sider ingen præstationer. Stillingen blev låst til 2-1. Inter indvarslede sin 12. sejr i træk i begyndelsen af året.

FC Bayern München Har Kun én Sejr I Alle Turneringer For Nylig

Ifølge historiske optegnelser er FC Bayern Münchens resultater ganske fremragende. Leverkusen er desværre for stærk i denne sæson. I 24. runde af Bundesligaen trak FC Bayern München 2-2 ude mod Freiburg og mistede igen flere point. Stillet over for denne pointtrend er det for svært for FC Bayern München at besejre Leverkusen. Er det en falsk start for Harry Kane at bære Bayern München Trøje ? Hans karriere er bestemt til ikke at have nogen vinderøjeblikke.

Faktisk, efter at Harry Kane kom til FC Bayern München, var hans styrke fuldt udnyttet, og hans statistikker i alle aspekter var ganske fremragende. At dømme ud fra personlige data er Harry Kanes styrke ikke faldet, men er blevet bedre i FC Bayern München. FC Bayern Münchens data ligner tidligere år, men modstanderens Leverkusens præstation er blevet væsentligt forbedret. Når dette sker, bliver cheftræneren holdets største synder.

Oprindeligt var denne kamp FC Bayern Münchens 2.000. milepæl i Bundesligaen, men desværre kunne de ikke fejre med en vinderkamp. Da FC Bayern München kun havde én sejr i alle turneringer i den seneste sæson, følte spillerne også et enormt pres i det øjeblik, de tog deres Billige Fodboldtrøjer på for at konkurrere. FC Bayern München har trods alt vundet Bundesliga-titlen i 11 år i træk, og spillerne ønsker ikke, at denne rekord skal slås i år. Harry Kane har ubeskrivelige problemer i sit hjerte. Mange mennesker tror, at han bragte uheld til FC Bayern München.

Athletic Bilbao Besejrede Atlético Madrid 3-0

La Liga Copa del Rey er gået ind i finalen. Barcelona og Real Madrid, som vi kender, er ikke kommet i finalen. De blev elimineret i top 8 og top 16. I semifinalen besejrede Athletic Bilbao Atlético Madrid med 3-0. I første runde viste Atlético Madrid ikke deres hjemmebanefordel og kom bagud 0-1. Spillerne iført Athletic Club Trøje lod ikke deres vagt ligge og besejrede deres modstandere med 0-2 i anden runde. Atlético Madrid stoppede i semifinalen med en stor score på 0-3.

Det andet hold, der gik videre til finalen, var Real Club Deportivo Mallorca. De mødte Real Sociedad i semifinalen. De to hold var styrkemæssigt relativt jævnbyrdige og opnåede uafgjort i første og anden runde. Real Club Deportivo Mallorca var heldigere og besejrede med succes Real Sociedad i straffesparkskonkurrencen og gik med succes videre til finalen. Fansene iført Real Sociedad Trøje på stedet var meget glade for dette.

Athletic Bilbao-holdet har vundet 23 mesterskaber i historien. Over for så stærk en modstander, vil Real Club Deportivo Mallorca fortsat have held og lykke? Lad tiden bekræfte det.

Last News

England Vandt Den Første Kamp I Europa Cuppen

Europa startede officielt, og den hårde konkurrence, der nu er i gang, er gruppespillet. De ønsker alle at få en god start på Europa Cuppen i Billige Fodboldtrøjer . Englands første kamp i gruppespillet er mod Serbien. England, kendt som løven, skabte også sin første sejr i Europa Cuppen med en score på 1-0.

I denne kamp præsterede den unge spiller Bellingham godt. I det 13. minut lavede Walker en lige aflevering, Saka lavede et indlæg fra bunden, og Bellingham slog Zivkovic for at heade bolden i nettet. Bellingham, iført en England Trøje , har deltaget i tre store turneringer, den første i europæisk fodbolds historie. Før han fyldte 21 år, scorede han i VM og Europa Cuppen og blev den anden person i det engelske holds historie. Samtidig blev Bellingham den yngste spiller i Europa Cuppens historie til at score sejrsmålet. Disse vil blive et stærkt slag i Bellinghams glorværdige karriere.

England vandt den første kamp i Europa Cuppen, og Bellingham er uden tvivl den største bidragyder. Glæd dig til flere vidunderlige optrædener fra ham.

Juventus Søger En Sponsor Til Reklame For Trøjebryst

Juventus er for nylig på udkig efter en sponsor til reklame med Billige Fodboldtrøjer . Som et stærkt hold i Serie A vil Juventus bestemt ikke mangle partnere til denne reklamesponsor. Det afhænger af, hvordan Juventus vælger.

Juventus skal finde en ny reklamesponsor for trøjebryst så hurtigt som muligt. I øjeblikket har to købmænd tilbudt dem en garanteret pris for Juventus trøjebrystsponsorer, nemlig Riyadh Airlines og Saudi Airlines. Riyadh Airlines tilbød dem 120 millioner euro i 6 år, kun 20 millioner euro om året. Det er meget forskelligt fra det nuværende annoncegebyr på 40 millioner for Juventus Trøje sponsorer, og de to parter er endnu ikke nået til enighed.

Juventus leder efter en reklamesponsor med trøje, der ikke kun opfylder det høje sponsorgebyr, men som også kræver, at den anden part er værdig til Juventus' brand og historie. Det ser ud til, at Juventus vil have nogle vanskeligheder med at finde en partner.

Det Hollandske Hold Viste Stort Potentiale Og Styrke, De Jong Savnede Desværre

Det hollandske hold viste igen sin stærke styrke på vejen til at forberede sig til Europa Cuppen. De vandt 4-0 i venskabskampen mod Island på hjemmebane. Denne kamp viste ikke kun det hollandske holds teamwork og individuelle evner, men lod også fansene på forhånd se, at de har potentialet og styrken til at kæmpe i Europa Cuppen. I denne kamp var spillerne iført de Holland EM 2024 Fodboldtrøje fulde af offensiv vitalitet. Med mål fra Xavi Simmons, Van Dijk, Malen og Weghorst vandt det hollandske hold 4-0. Den 21-årige Xavi Simmons viste sin scoringsevne og boldkontrolevne og scorede med succes sit første mål i sin landsholdskarriere. Van Dijk viste også igen sin fremragende præstation som forsvarsspiller. Malen og Weghorst, der kom ind som indskiftere, ydede også fremragende bidrag i den offensive ende. I de to venskabskampe som forberedelse til Europa Cuppen demonstrerede det hollandske hold fuldt ud sin balance i både offensiv og forsvar. Denne sejr har bragt stor selvtillid til deres præstationer i den kommende Europa Cup. Fans er også fulde af forventninger til det hollandske holds præstationer, og de ser frem til at skabe flere strålende resultater i Europa Cuppen. Hovedmidtbanespilleren Frankie De Jong går dog glip af sommerens Europa Cup på grund af en ankelskade, der ikke kan genoprettes i tide, hvilket får mange fans til at fortryde. I den netop overståede sæson fik De Jong 3 højre ankelskader, hvilket også er sæsonen med færrest optrædener siden han tog FC Barcelona Fodboldtrøje på. I et interview i sidste uge udtrykte De Jong sin vilje til at tage risikoen for at deltage i Europa Cuppen. Men af ​​hensyn til spillerens karriere blev det efter diagnose fra den hollandske holdlæge konkluderet, at De Jongs ankelskade ikke kan tvinges til at træne, ellers kan det forværre skaden. Her kan vi kun ønske, at De Jong kommer sig hurtigst muligt og vender tilbage til retten hurtigst muligt!

England Tabte Uventet 0-1 Til Island

Med mindre end en uge til åbningen af ​​Europa Cuppen har mange verdensklassestjerner taget deres respektive landes Fodboldtrøje Med Eget Navn på og fulgt deres hold i den sidste opvarmningskamp. England, favoritholdet til at vinde mesterskabet, tabte 0-1 til Island, det 72. hold i verden, på Wembley Stadium. Med den mest luksuriøse lineup, men kun ét skud på mål i hele kampen, er Englands præstation utrolig. I dette spil sendte Southgate kernespillere som Kane, Rice, Foden, Walker og rookiespillere som Palmer, Menou og Gordon. De startende 11 spillere er 680 millioner euro værd. Deres modstander, Island, har kun 24,15 millioner euro, og styrkeforskellen mellem de to sider er enorm. Men både processen og resultatet af spillet var over folks forventninger. Folk kan ikke se kløften mellem de to hold. Fra det øjeblik, kampen sluttede, bubbede Wembley Stadium også. Mange fans iført England EM 2024 Fodboldtrøje stillede endnu engang spørgsmålstegn ved Southgates trænerevne. Faktisk har sejren eller nederlaget i dette spil ingen betydning for England. Hovedformålet er at dyrke stiltiende forståelse og teamwork blandt spillere gennem egentlig kamp. Selvom tabet er beklageligt, har det engelske hold stadig potentiale og styrke nok. Inden starten af ​​Europa Cuppen skal de seriøst reflektere over erfaringerne fra tabet, finde ud af problemerne og løse dem så hurtigt som muligt. Jeg håber, de kan vise deres sande styrke og stil i Europa Cuppen.

Modrić Har Fornyet Sin Kontrakt Med Real Madrid

Modrić er en af ​​de legendariske spillere i Real Madrid. Han skiftede fra Tottenham til Real Madrid i august 2012 og har spillet for Real Madrid i 12 år. Han har spillet 534 gange, scoret 39 mål og assisteret 86 gange. I denne sæson bærer han stadig Billige Fodboldtrøjer og bidrager til Real Madrids rejse.

Selvom Modrić ikke er på sit højeste, er hans nuværende styrke stadig en relativt fremragende midtbanespiller i ligaen. Modrić har også en dyb kærlighed til Real Madrid. Han håber stadig på at fortsætte med at underskrive en kontraktforlængelse med Real Madrid. Modrić sagde samtidig, at han er ligeglad med lønspørgsmålet. Han ønsker åbenbart at trække sig i en Real Madrid Trøje , hvilket vil være en herlig ære. Derfor har den kroatiske midtbanespiller Modrić fornyet sin kontrakt med Real Madrid frem til juni 2025. En veteran, og en veteran med store bidrag, de har opnået hinanden og givet hinanden et perfekt curtain call. Er det ikke en smuk ting?

Jadon Sancho Nåede Ikke Målet Om At Vinde Mesterskabet I Borussia Dortmund

Jadon Sanchos lån til Borussia Dortmund er udløbet, og hans sidste håb blev knust i Champions League-finalen. Manchester United vandt i det mindste FA Cuppen, mens Borussia Dortmund ikke vandt nogen mesterskabsudmærkelser. Jadon Sancho følger sandsynligvis samme skæbne som Felix, og han vil blive udlejet igen. På grund af sine tidligere bemærkninger vil Jadon Sancho ikke være i stand til at spille i Manchester United Trøje igen.

Efter Borussia Dortmund sendte Marco Reus væk, vil holdet være villige til at beholde Jadon Sancho? Tabet af en kamp tog også mange spilleres indre håb væk, og Marco Reus' sidste mesterskabsdrøm blev knust. Det var sidste gang Marco Reus bar Borussia Dortmund Trøje for at konkurrere, og han forlod endelig drømmestadionet med beklagelse. Efter tolv års erfaring følte Marco Reus sig bare fysisk træt, og han havde oplevet for mange skader og oprejsninger.

Mats Hummels, også 35 år, kunne stadig ikke indlede en vinderafslutning, selvom han viste sin stærke styrke. Mats Hummels eliminerede Real Madrids gunstige angreb mange gange, og han ønskede at få æren af ​​hårdt arbejde igen på dette felt. Mats Hummels og Marco Reus var ikke udtaget på det tyske holds liste til Europa Cuppen, så denne finale var en måde for dem at få luftet deres uvilje. Borussia Dortmunds mål om at vinde mesterskabet blev ikke nået, og spillernes ophold bliver igen et problem.