Home / Manchester United Lider Dobbeltspil

Manchester United Lider Dobbeltspil

I 28. runde af Premier League slog Brighton Manchester United 1-0 på hjemmebane. I stoppetiden lavede Luke Shaw en håndboldfejl, og den argentinske midtbanespiller McAllister, iført en Brighton Billige Fodboldtrøjer , scorede et straffespark på 98 minutter og 16 sekunder. For første gang i Manchester United-holdets historie mødte de et dobbeltspil af Seagulls. I dette spil missede spillere på begge sider en masse muligheder. Den japanske landsholdsspiller Kaoru Sansaki spildte en enhåndsmulighed, og Rashford og Martial, som var iført Manchester United Fodboldtrøje , missede også gode muligheder. Brightons offensiv var meget hård med 22 skud. Manchester United-målmand De Gea spillede godt og lavede mange redninger i verdensklasse. Ingen af siderne scorede mod den andens mål i 90 minutter. Det var først i den sidste pausetid, at Brightons hovedstød ramte Luke Shaws løftede arm, og Brighton vandt et straffespark. I det 98. minut modstod McAllister presset og scorede et straffespark for at vinde sejren. Det første møde mellem de to hold i denne sæson, Brightons træner er stadig Graham Potter, Brighton slog Manchester United 2-1 på udebane. I FA Cup-semifinalen eliminerede Manchester United Brighton på straffespark og nåede finalen. Efter denne kamp blev Brighton det eneste hold, der dobbeltdræbte de røde djævle hjemme og ude i ligaen i denne sæson. I Premier League-stillingen ligger Manchester United stadig på fjerdepladsen med 63 point, 4 point foran Liverpool med en kamp mindre, og Brighton steg til sjette med 55 point. Kampen om de fire bedste i Premier League fortsætter.