Home / Yamals Mål Var Strålende, Men Han Missede Også To Chancer

Yamals Mål Var Strålende, Men Han Missede Også To Chancer

På Athletic Bilbaos hjemmestadion tabte Barcelona 2-4 til deres modstandere og blev elimineret, hvilket gjorde de tilhængere iført FC Barcelona Fodboldtrøje i forlegenhed på tribunen. På kun 10 dage var det svært for tilhængere ikke at være vrede efter at have gået glip af to på hinanden følgende spanske Super Cup- og Copa del Rey-mesterskaber.

Barcelona indkasserede bolden i de første 35 sekunder, hvilket er utroligt! Det var Guruzeta, der bar nr. 12 Athletic Bilbao Fodboldtrøje , som fik en drømmestart for hjemmeholdet. Senere tog Lewandowski og Yamal en gang føringen, men denne scoring var ikke betryggende, fordi Athletic Bilbao hurtigt bragte stillingen til 2-2 i anden halvleg.

Athletic Bilbao fortsatte med at eksplodere i overtiden og konsoliderede resultatet med to mål! I denne kamp blev Barcelona vendt og elimineret på trods af at de tog føringen, hvilket havde meget at gøre med Yamals forpassede muligheder to gange. Han er dog kun 16 år, og det er ikke nemt at spille i 105 minutter. Mist ikke selvtilliden på grund af dette!