Home / Bayern Vandt, Men Højdepunktet Var Sane!

Bayern Vandt, Men Højdepunktet Var Sane! Bayern Indkasserer Det Første Mål Hjemme I Bundesligaen I Fire år

"Det er nok, hvis du vinder" - dette spil er virkelig hjælpeløst. Bayern-fans, der havde FC Bayern München fodboldtrøjehjemme, holdt ud i yderligere 90 minutter. Mod Union Berlin gentog Bayern ikke samme fejl som for tre dage siden. Raphaël Guerreiro scorede kampens eneste mål i anden halvleg.

Pinligt nok var det største "højdepunkt" i disse 90 minutter ikke Bayerns dominans af spillet, eller Guerreiros seje mål, men den fysiske konflikt mellem Sane og Union Berlin-træner Nenad Bjelica i slutningen af kampen. Sane fik et gult kort for dette, og Bjelica fik også tre kampes karantæne. I stoppetiden slog Kane sammen med Park Uniteds nye spiller Kevin Vogt, og fik hver et gult kort.

Kane, der bærer nr. 9 billige fodboldtrøjer, har sjældent to på hinanden følgende målløse kampe. Heldigvis fik holdet stadig disse 3 point. Upamecano, Laimer og Kimmich blev dog skadet successivt under kampen, hvilket vil give Bayern hovedpine.

Bayern München tabte uventet 0-1 til Werder Bremen på Allianz Arena og tabte en hjemmekamp i Bundesligaen for første gang siden 2020. Nederlaget efterlader Bayern syv point efter førende Bayer Leverkusen.

Bayern sendte fire store angribere ud, Musiala, Coman, Sane og Kane i startopstillingen, men der var næsten ikke noget, de kunne gøre mod Bremen, inklusive Tel, der kom ind som indskifter i anden halvleg. Kane var fuldstændig tabt i første halvleg, idet han kun rørte bolden 7 gange. I det 59. minut trængte den tidligere Bayern-spiller Weiser, iført en iøjnefaldende nr. 8 billige fodboldtrøjer, igennem Neuers håndflade og scorede kampens eneste mål.

Bayern, som altid har været stærk, lukkede uventet et mål ind, hvilket gjorde det muligt for Leverkusen at udvide sin føring over Bayern. Det gjorde også titusindvis af fans, der bar FC Bayern München fodboldtrøjederhjemme, meget bekymrede. Situationen for at vinde mesterskabet er ikke optimistisk!