Home / Cristiano Ronaldo Scorer Første Mål I AFC Champions League

Cristiano Ronaldo Scorer Første Mål I AFC Champions League

I denne sæson ser Ronaldo iført AI Nassr Fodboldtrøje ud til at skrive historie i hver kamp. I den netop overståede anden runde af AFC Champions League-gruppespillet mødte AI Nassr Dushanbe Independiente på hjemmebane. Efter først at have lukket et mål ind, var det Ronaldo, der rejste sig i det kritiske øjeblik og ændrede situationen på banen. I kampens 66. minut scorede Ronaldo sit første mål i AFC Champions League, mens Talis scorede to gange på 5 minutter. , AI Nassr vendte endelig om og vandt 3-1 hjemme og vandt ti sejre i træk i alle turneringer. I den saudiske liga erobrede Ronaldo mange fans med sin præstation! Selvom Ronaldo blev mødt med stor skepsis, da han første gang rejste til Saudi-Arabien, viser det sig, at uanset hvilken farve Billige Fodboldtrøjer han har på, så har Ronaldos kærlighed til fodbold aldrig ændret sig. Selvom han er 38 år, har han brugt sine egne kræfter til at bevise, at alder kun er et tal, og det vil ikke stoppe ham i at komme videre. Denne sæson har den 38-årige Ronaldo vist stærk kampgejst og fremragende kondition efter starten af den nye sæson! Cristiano Ronaldo har bidraget med 11 mål og 6 assists i 10 kampe i alle turneringer, og er placeret på førstepladsen i ligaens målscorer- og assist-diagrammer. Uanset om det er Ronaldo selv eller hans fans, er det vigtigste nu at håbe, at Ronaldo kan forblive sund og fortsætte med at yde sit bidrag på banen. Måske venter der flere overraskelser på os i fremtidige spil!