Home / En Dårlig Uge For Liverpool

En Dårlig Uge For Liverpool

Forsvarslinjen lavede hyppige fejl, og gode muligheder var svære at gribe. Liverpool 0-1 Crystal Palace på hjemmebane, og tog føringen i at falde bagud i hovedtemaet i de "tre stærke konkurrencer" i Premier League i denne sæson.

Klopps hold har lidt et hårdt slag før og led et 3-0-nederlag til Atalanta i Europa League. Ikke desto mindre gav Eberechi Eze, iført udebane Billige Fodboldtrøjer , Palace føringen inden det 15. minut. Selvom Liverpool jagtede hårdt, blev ethvert håb om en hurtig start og efterfølgende kontraangreb knust, og kampen endte uden nogen følelse af deja vu.

Under spillet havde den trætte Røde Hær ingen følelse af, at det hastede, og Van Dijk gentog næsten Gerrards slip for 10 år siden. I det 75. minut var Jones tæt på at score, men desværre gik målet i den forkerte retning. Efter at have gået glip af muligheden, dækkede Jones beklageligt sit ansigt med sin Liverpool Fodboldtrøje . Nunez missede også en vigtig scoringsmulighed før. I denne kamp viste Liverpool ikke en beundringsværdig restitutionsevne og har nået sæsonens farligste vendepunkt.