Home / McAllister, Liverpools Mest Succesrige Signatur I Denne Sæson

McAllister, Liverpools Mest Succesrige Signatur I Denne Sæson

Efterhånden som Premier League går ind i sin sprintfase, bliver kampen om titlen stadig hårdere. I den nye konkurrencerunde besejrede Arsenal nemt Luton 2-0, og Manchester City besejrede Villa 4-1 med Fodens hattrick. Begge hold vandt 3 point. Derfor har Liverpools hjemmekamp mod Sheffield United som Premier League-leder også tiltrukket sig opmærksomhed fra Premier League-fans verden over. I denne kamp scorede Nunes, iført nr. 9 Fodboldtrøje Med Eget Navn , for den røde hær i det 17. minut. Liverpool, topholdet i Premier League, mødte dog hårdnakket modstand fra bundholdet Sheffield United. I det 58. minut scorede Bradley ved et uheld et selvmål og vendte stillingen til 1-1, og de to hold vendte tilbage til udgangspunktet. Senere, over for Sheffields solide forsvar, faldt Liverpool i et dødvande. I det kritiske øjeblik rejste den argentinske midtbanespiller McAllister sig, iført nr. 10 Liverpool Fodboldtrøje , op og reddede med succes situationen for holdet. I det 76. minut af kampen sprængte McAllister et skud fra uden for straffesparksfeltet for at hjælpe Liverpool med at bryde dødvandet og tage føringen igen. McAllisters nøglemål ændrede fuldstændig kampens tendens, og så scorede Gakpo et mål i det 90. minut for at sikre sejren. Liverpool scorede med succes 3 point hjemme og tog solidt initiativ til mesterskabet. Efter at have sluttet sig til Liverpool for en transfersum på 35 millioner pund sidste sommer, blev McAllister hurtigt kernekraften på holdets midtbane. Hans tiltrædelse har uden tvivl tilført Liverpools midtbane ny styrke. I de seneste 6 runder har McAllister bidraget med 3 mål og 4 assists, hvilket hjalp Liverpool med at opnå en fremragende rekord med 5 sejre og 1 uafgjort. Ikke nok med det, McAllisters antal steals, antal vundne jorddueller og andre statistikker er blandt de højeste i Liverpool. Med sin enestående præstation vandt McAllister ikke kun ros og anerkendelse fra fans, men blev også en af Liverpools mest succesrige signinger i denne sæson.