Home / Inter 2-1 Genoa C.F.C.

Inter 2-1 Genoa C.F.C.

Serie A er nået til 27. runde. I sidste runde mødte Inter Genoa C.F.C. hjemme. For det nu uovervindelige Inter, Genoa C.F.C. ikke havde styrken til at konkurrere med Inter. Kampen endte med 2-1 uden spænding. Fansene iført Billige Fodboldtrøjer var glade for dem. Efter denne kamp forbliver Inter ubesejret i år med 12 sejre i træk i alle turneringer og 9 sejre i træk i Serie A. Efter 27 runder har de 72 point, hvilket fører Juventus med hele 15 point.

Dette års Inter er ustoppelig, lad os tage et kig på konkurrencen. Selvom Inter var stærkere i forhold til styrke, varede spillet til det 30. minut, Inter 1-0 Genoa C.F.C.! Genova C.F.C. endnu ikke havde reageret på modstanderens mål. Kun 4 minutter senere tog Sánchez iført en FC Internazionale Milano Fodboldtrøjer straffesparket og slog et solidt slag. Inter 2-0 Genoa C.F.C.! Spillet gik ind i anden halvleg. I det 54. minut blev Genoa C.F.C. trukket et punkt tilbage. I den følgende tid opnåede begge sider ingen præstationer. Stillingen blev låst til 2-1. Inter indvarslede sin 12. sejr i træk i begyndelsen af året.