Home / Den Rigtige Test Kommer!

Den Rigtige Test Kommer!

Efter at have besejret Cagliari 4-0 hjemme, opnåede Roma 3 på hinanden følgende Serie A-sejre efter De Rossi tiltrådte. Der er et styrkegab mellem de to sider, men De Rossi tør stadig ikke tage let på det. Angeliño var De Rossis første nye spiller efter sin tiltræden. Han valgte Romas nr. 69 billige fodboldtrøjerog startede som starter.

På kun 1 minut fik Pellegrini en drømmestart for Roma! Dybala scorede derefter sammen, og Roma sluttede første halvleg 2-0! I anden halvleg fortsatte Dybala med at arbejde hårdt og scorede to gange! Blot 8 minutter senere scorede Dean Huijsen med et hovedstød, hvilket gav Roma prikken over i'et! Holdet scorede nemt tre point. Dybala, der bærer nr. 21 Roma fodboldtrøje, sagde, at De Rossi hjalp Roma med at forstå sig selv bedre.

Men i betragtning af, at modstanderne i disse tre kampe alle er fra bunden af tabellen, hvor godt vil Roma præstere, når de står over for en rigtig hård kamp? Deres modstander i næste runde er førende Inter Milan!