Home / Manchester United Går Glip Af Europa League-semifinalen

Manchester United Går Glip Af Europa League-semifinalen

I første runde af UEFA Europa League på Old Trafford fik Manchester United en gylden start. Sabitzer, iført en Manchester United Fodboldtrøje , scorede to gange på 21 minutter. Resultatet af kampen så ud til at være under kontrol. Premier League-giganterne mødte dog ufattelige resultater. De scorede 4 mål i hele kampen, men de kunne kun acceptere uafgjort 2-2. I anden runde gik Manchester United til udekampen med en ufuldstændig opstilling. De skøre fejl i forsvaret gjorde det muligt for Sevilla at vinde 3-0 hjemme og eliminerede Manchester United med en samlet score på 5-2. Lisandro Martinez og Varane var fraværende på grund af en skade, og Fernandez blev suspenderet. Manchester United kom til Sevillas hjemmebane med en række fraværende hovedspillere. I første halvdel af kampen fangede angriberen En Nesri, iført en Sevilla Fodboldtrøje , De Gea og Maguires fejl for at bryde dødvandet. I de følgende kampe, selvom Manchester United fortsatte med at angribe, var situationen på banen ikke under deres kontrol. I anden halvleg assisterede Rakitic Badai til at score, og den samlede score blev 4-2. I tilfælde af to mål bagud blev Manchester Uniteds defensive fejl endnu mere skøre. I det 80. minut lavede De Gea en kæmpe fejl, da han skyndte sig ud af straffesparksfeltet for at stoppe bolden, hvilket hjalp En Nesri til let at score to gange. Havet af hvide Billige Fodboldtrøjer på stedet faldt pludselig i vanvid. Manchester United mistede fuldstændig muligheden for at krone Cup Triple Crown. Og Manchester Uniteds næste prioritet er at sikre top 4 i ligaen og se frem til at vende tilbage til Champions League i næste sæson. Hvad angår Sevilla, vil kongen af Europa League, der er gået ind i semifinalerne 6 gange før og vundet mesterskabet 6 gange, indvarsle Serie A-giganterne Juventus i semifinalen. Kan Sevilla forsvare deres titel igen.