Home / Real Madrid Overvinder Den Største Hindring For Mbappe-transfer, Hvordan Ville Argentina Være Uden Messi?

Real Madrid Overvinder Den Største Hindring For Mbappe-transfer

Real Madrid underskrev endelig en kontrakt med Mbappe efter en runde af transaktioner. Nu er fans ikke kun opmærksomme på, hvilket Billige Fodboldtrøjer nummer han vil bære i Real Madrid i fremtiden, men også hvad Mbappes løn bliver i Real Madrid. Når alt kommer til alt, som verdens bedste spiller. En af dem, Mbappe, skal hans løn svare til hans værd.

Real Madrid er verdens topklub, og værdien af deres spillere vil ikke være for lav. Især da det tog Real Madrid flere sæsoner at introducere Mbappe, vil de bestemt ikke behandle ham dårligt pengemæssigt. Når alt kommer til alt, vil Mbappes Real Madrid Trøje som fodboldsuperstjerne også blive en betydelig indkomst til den tid. Ifølge de seneste nyheder er den største forhindring mellem Real Madrid og Mbappe blevet ryddet, og de er nået til enighed om lønspørgsmålet. Mbappes løn er tæt på Real Madrids bedst betalte spiller.

Tovejsrejsen mellem dem er afsluttet, og vi ser frem til deres perfekte samarbejde.

Di Maria førte Argentina til en 3-1-vending af Costa Rica. Lautaro scorede et mål for at afslutte sin tørke på 16 kampe med landsholdet, og Walter Benítez afsluttede sin debut på målmandspladsen.

Lautaro kom fra bænken for at erstatte Garnacho i det 71. minut af kampen, og han låste stillingen 3-1 i det 77. minut. Dette er Lautaros 22. mål iført landsholdet Billige Fodboldtrøjer . Han har spillet 56 gange for landsholdet. Lautaro var meget glad for at afslutte sin måltørke på næsten halvandet år og takkede alle, der troede på og støttede ham.

Kaptajn Di Maria scorede også med et frispark, hvilket efterlod modstanderens målmand hjælpeløs. Uden Messi til stede overtog Di Maria anførerbindet lydløst. Den argentinske stjerne, der bærer en Benfica Fodboldtrøje , blev for nylig truet med ikke at vende hjem, ellers ville hans familie blive udsat for dødstrusler.