Home / Undervurder Aldrig Din Modstander På Noget Tidspunkt

Undervurder Aldrig Din Modstander På Noget Tidspunkt

Den seneste Målmands Trøjer vil sandsynligvis blive mere populær end nogensinde, ikke? Gårsdagens Arsenal-målmand Raya klarede sig glimrende i straffesparkskonkurrencen, og dagens Atletico Madrid-målmand Oblak blev også herre over straffesparkskonkurrencen!

Sammenlignet med den første runde af konkurrencen, viste Atletico Madrid, som vendte hjem, en fremragende lyst til at angribe efter kampens start. Inden kampens start stemte næsten alle på Inter Milan, men hvordan kunne Sheets Army nemt give op? De indledte et modangreb. Selvom de ikke var gode til at angribe, men med beslutsomhed og mod, var håbet ikke langt væk.

Det ihærdige Atletico Madrid slettede hurtigt 0-1-ulempen i første runde. Efter at være blevet trukket ind i en straffesparkskonkurrence, reddede Oblak, iført nr. 13 Billige Fodboldtrøjer , to straffespark for at hjælpe holdet med at nå kvartfinalerne i Champions League! I oprykningsøjeblikket var Simeone så begejstret, at han skjulte sit ansigt alene, mens spillerne løb vildt for at fejre. Inter Milan, som havde kørt glat i flere måneder, havde intet andet valg end at blive elimineret.