Home / Lautaro Martínez Fælder Tårer, Da Inter Milan Bliver Elimineret

Lautaro Martínez Fælder Tårer, Da Inter Milan Bliver Elimineret

Kvartfinalerne i UEFA Champions League overraskede Inter Milan, da holdet ikke formåede at avancere. Efter kampen var Lautaro Martínez' udtryk meget smertefuldt, og hans tårer faldt på Inter Trøje . Lautaro Martínez ønskede ikke at møde udligningsresultatet. Han og fansene troede på, at han kunne gå videre.

Med Inter Milan elimineret fra UEFA Champions League er intet hold i Serie A gået videre til kvartfinalen. Serie A formåede ikke at gå videre til kvartfinalen for første gang i de senere år, og sidste års rekord eksisterer ikke længere. AC Milan missede chancen for at avancere, og Inter Milan missede også chancen for at avancere. Napoli missede cuttet, og Juventus kvalificerede sig ikke engang. De stærke hold i Serie A ser ud til at være ukonkurrencedygtige, og ingen hold er gået videre til kvartfinalen. For Serie A og endda deltagende hold har de mistet bonusser og kommerciel værdi. Lautaro Martínez stødte på tvivl fra fans i sidste års FIFA World Cup, men han var elsket af fans i Inter Milan. Lautaro Martínez's scoringsevne er holdets bedste, og hans mål har hjulpet Inter med at stabilisere deres rekord. Lautaro Martínez' held vil ikke vare evigt, og han vil også lide under Inter Milan-fans utilfredshed.

Lautaro Martínez missede kun målet i straffesparket, men han kunne kun opgive kvalifikationen til Atlético de Madrid. Lautaro Martínez så frem til at tage sin Fodboldtrøjer Outlet af for at fejre oprykning før kampen, men han kunne kun møde eliminering med beklagelse. Inter Milan skabte mange scoringsmuligheder mod Atlético de Madrid, men deres scoringsfrekvens var ikke høj. Lautaro Martínez har forskellige målstatistikker i Serie A og UEFA Champions League. Fans skal ikke forvente for meget af hans præstation i store konkurrencer.